Gastronomie: Cukrářský workshop – dezerty z francouzského bistra (OBSAZENO)

01.05. 2022 od 16:00 do 18:00 - Palackého třída 95 (vchod ze dvora)

Chcete si prakticky vyzkoušet recepty na tradiční francouzské dezerty, které se servírují po celé Francii? Lektorka a majitelka brněnské provozovny -> Cukrovinky Republika Romana Zubalová vás zasvětí do tajů francouzského cukrářství…

Dezerty, které se budou připravovat v rámci workshopu:

– Crème brûlée

– Mousse au chocolat

– Moelleux au chocolat

 

Přípravu všech tří dezertů zvládne i naprostý začátečník.

Kapacita omezena na 6 osob.

Cena: 450,- Kč/osoba

Termín je již plně obsazen.

 

Spojení MHD: tramvaj 1 a 6 (zastávka Semilasso), Palackého třída 95 (vchod ze dvora)

 

Z akce bude pořízen fotografický a/nebo audiovizuální záznam. Materiál může být zveřejněn.